[News 2 Mar] [IMPORTANT] Știrile Wien-Subs

  Seria: News
Etichete: , , , , ,

Știrile Wien Subs

Hei, se pare că n-am mai postat de ceva timp rubrica asta 🙂

  1. Lista cu anime-urile ce urmează să fie refăcute : https://www.wien-subs.ro/revive.html (Mobile Friendly)
  2. Datorită numărului mare de seriale, episoade și lipsei de membri, nu vom putea să postăm versiunile High Quality la timp (în mod normal ele apăreau la 24-48 ore după versiunea Low Quality), din păcate nu putem aproxima timpul de lucru pentru o versiune High Quality la serile din acest sezon.
  3. Într-un final sa luat o decizie la nivelul echipei wien-subs în legătură cu numărul de voturi minim pentru a garanta traducerea unei serii din site-ul de cereri, așa am ajuns de comun acord, că numărul minim pentru ca o serie să fie luată în considerare ca „candidat” pentru traducere este 100 de voturi. Fiecare utilizator al site-ul poate vota o singură dată, așa că dacă vreți cu adevărat să se traducă o serie, trebuie să depuneți un minim efort pentru a aduna cele 100 voturi.
  4. Am luat decizia ca unele dintre anime-urile de pe site să fie făcute mkv(softsubs), toate aceste mkv-uri vor fi puse pe filelist. Cât de curând vom încărca o serie mkv și dacă va avea un feedback bun, vom încerca să facem și mai multe.
  5. Initial D Fourth Stage este acum pe filelist.

O zi bună ◕ヮ◕